Goran Online Forums

Full Version: Hamburg
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Guest

Does anyone know if Goran will play Hamburg next week????

Guest

Let's all hope he does. I think he might do really well this time. Perhaps even a doubles triumpth is just around the corner.

NOT

Guest

hey why dont u go f*ck urself huh

Guest

is goran playing in hamburg?

Guest

no, goran goes to zagreb on challenger,next week!

Guest

I think Goran should consider joining the satellite circuit. At least then he'd be playing against players of the same calibur.

Guest

hey go f**k urself... wimbledon champion, get outta here man

Guest

goranu nije bitno sto gubi svaki meč u posljednje vrjeme,jer mu ti mečevi kao Å¡to je i sam rekao služe kao trening, a ujedno ga i motiviraju jer skroz gubi!
Njemu je jedini pravi cilj odigrati wimbledon ove godine,doći tamo neozljeđen i fizički fit,možda neće osvojiti turnir ali drugi tjedan wimbledona nije upitan!

Guest

Unregistered Wrote:goranu nije bitno sto gubi svaki meč u posljednje vrjeme,jer mu ti mečevi kao što je i sam rekao služe kao trening, a ujedno ga i motiviraju jer skroz gubi!
Njemu je jedini pravi cilj odigrati wimbledon ove godine,doći tamo neozljeđen i  fizički fit,možda neće osvojiti turnir ali drugi tjedan wimbledona nije upitan!
ha čuj, ne znam koliko je korisno kao pripremu za Wimbledon igrati 2 mjeseca claya i to po 1 meč na svakom turniru. A i ti porazi koji se gomilaju, čak od igrača koji nikad nisu i neće biti ni blizu njegovog kalibra (napr. Waske) mogu biti ne motivirajući nego frustrirajući.
U svakom slučaju meni je Gorana (uz Dražena, sportskog idola moje mladosti) žao gledati takvog bespomoćnog na terenu, kad to on toliko želi još odigrat taj Wimbledon i onda se povući da ga svi pamtimo kao legendu.

Guest

on je takav igrač, koji ide iz krajnosti u krajnost,i to je njegov način,mislim da joÅ¡ nije rekao zadnju,iako trenutno opet malo tko iskreno vjeruje da može ove godine napraviti neki zapaženi rezultat.
Reference URL's